Hvem er Ole?

Hvem er jeg så?

Jeg blev født i 1963 i København og voksede op først på Østerbro og senere på Frederiksberg. I 1991 købte jeg et lille hus i Hillerød, som jeg stadig bor i.

Jeg er uddannet som civilingeniør (elektro-retningen), men har siden jeg i 1992 forlod DTH (nu DTU) arbejdet med udvikling af IT-systemer indenfor telenetværk, Knowledge Management, fjernaflæsningssystemer og andet.

Arbejdsmæssigt er jeg omhyggelig, er god til at finde sammenhængene og få overblik over komplekse problemstillinger, og til at kommunikere med både eksperter og lægfolk. Jeg er værdsat af både kolleger og overordnede for en venlig og positiv indstilling til arbejdet og problemerne.

Privat er jeg en afslappet optimist med mottoet: Intet er så skidt at det ikke er godt for noget.

Mine interesser omfatter bl.a. både science fiction og science fact. Indenfor science fiction er jeg f.eks. stor fan af Star Trek og Hitchhikers Guide to the Galaxy, mens jeg indenfor science fact især fascineres af kosmologi (dvs. universets udvikling), relativitetsteori og kvantefysik (f.eks. quarker og superstrenge).

Min kone blev født i 1969 på Filippinerne, hvor hun voksede op, gik i skole, fik en uddannelse indenfor beklædningsfremstilling og arbejdede i nogle år indenfor bl.a. elektronikindustrien.

Vi mødte hinanden i 2001, mens hun var her som au-pair, og i 2002 blev vi gift på Filippinerne.